ΝΕΑ     ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΞΟΔΟΣ
  title
A close up of a piece of paperDescription automatically generated

   
Κωδικός Χρήστη
Κωδικός Πρόσβασης
     
Είσοδος
   
title

Καλώς ορίσατε στην σελίδα Συνεργατών eThesis/B2B της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ Α.Ε. 

#menoumeasfaleis #doulevoumeypeuthyna #workresposniblyΑγαπητοί Συνεργάτες


Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία μας, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών, θα παραμείνει κλειστή από Δευτέρα 17 έως και Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020.


Από την πλευρά σας, παρακαλείστε να προγραμματίσετε τις παραγγελίες σας έγκαιρα έως και την Παρασκευή 14 Αυγούστου.


Ωστόσο για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση το τμήμα ανταλλακτικών και ναυτιλιακών θα εκτελέσει παραγγελίες και αποστολές με courier και πρακτορεία στις 24, 25 και 26 Αυγούστου προς το δίκτυο συνεργατών.


Οπότε για όποια επιπλέον ανάγκη προκύψει στείλτε την παραγγελία σας το αργότερο έως την Τετάρτη 26/8 και ώρα 12:00μμ.

Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτησή σας αποτελούν ένα τομέα σημαντικό, τον οποίο η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ έχει δομήσει, σέβεται και διασφαλίζει. 
Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία και σας ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι!***Σημείωση COVID-19***

Σύμφωνα με τις εξελίξεις της εξάπλωσης του COVID-19  στη χώρα μας και των μέτρων που θεσπίζει η Κυβέρνηση & η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, από την Δευτέρα 11 Μαΐου, η εταιρία μας θα λειτουργεί και πάλι κανονικά και θα επιστρέψουμε όλοι στα γραφεία μας.

Παρόλα αυτά, η καθημερινότητά μας και ο τρόπος διαχείρισης των συνηθισμένων δραστηριοτήτων στο χώρο εργασίας, όπως και στο σπίτι μας, αλλάζει.

Θα πρέπει όλοι μας να φροντίζουμε για την ατομική μας υγιεινή αλλά και με ευθύνη να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού. 

Η ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ θεσπίζει συγκεκριμένα μέτρα διαχείρισης των πελατών που επισκέπτονται το κατάστημα και τα γραφεία της με αποκλειστικό στόχο την ασφάλεια τόσο του προσωπικού της όσο και των επισκεπτών. 
Τα μέτρα αυτά ισχύουν για όλους ανεξαιρέτως και περιλαμβάνουν:

  • Συγκεκριμένο αριθμό ταυτόχρονων επισκεπτών στο κατάστημα και στα γραφεία
  • Τήρηση ελάχιστης απόστασης 2 μέτρων
  • Παρουσία αντισηπτικών σε όλους τους χώρους
  • Ειδική σήμανση αναμονής προς τους πάγκους εξυπηρέτησης και το ταμείο
Είναι πολύ πιθανό όλη αυτή η νέα πραγματικότητα να δημιουργεί καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή σας, αφού το προσωπικό θα πρέπει να προσαρμόσει τις καθιερωμένες διεργασίες στα παραπάνω μέτρα αλλά και θα διαχειρίζεται τον κάθε πελάτη μεμονωμένα. Επιπλέον, εκτιμούμε, ότι το πρώτο διάστημα μετά το lock-down η κίνηση της λιανικής θα είναι αυξημένη, οπότε σας συστήνουμε, εφόσον εσείς ως πελάτες χονδρικής έχετε την δυνατότητα, στην περίπτωση που είναι να παραλάβετε με ίδια μέσα, να στέλνετε τις παραγγελίες σας από την προηγούμενη ημέρα με B2B/email, έτσι ώστε να μειώνετε τον χρόνο αναμονής στο κατάστημα, όπου σε κάθε περίπτωση θα τηρηθεί γενικευμένη σειρά προτεραιότητας

Ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας για τις πιθανές καθυστερήσεις.
 
Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία, την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας και ευχόμαστε αυτό το καλοκαίρι να έχει τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε κάθε επίπεδο, πρώτα προσωπικό και μετά εμπορικό. 

Με εκτίμηση,
 
Η Διοίκηση της ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ


Copyright © 2006-2020 CGSoft Ltd.
All rights reserved.